Daag jezelf uit!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Maak een gezonde start met jouw eigen persoonlijke VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning.
Beanburger

Wat is de VeggieChallenge?

Jezelf uitdagen om dertig dagen lang anders te gaan eten, dat is de VeggieChallenge! Natuurlijk doe je het niet alleen. Steeds meer Nederlanders eten minder vlees en duizenden deden er al mee aan de VeggieChallenge.

Je doel kies je zelf uit. Een maand vegetarisch, veganistisch of gewoon minder vlees ? Kies wat voor jou het fijnst voelt. Daarna ontvang je van ons elke dag van je challenge een nieuwsbrief in je mailbox vol handige tips en recepten. Je zult merken dat vega eten leuk, lekker en makkelijk kan zijn!

Ga nu de uitdaging aan:

Mijn uitdaging:

Hoe ik nu eet:Mijn gegevens:Ik geef hierbij Viva Las Vega's toestemming mij e-mails te sturen over de VeggieChallenge *
Ja, ik wil vriend worden van Stichting Viva Las Vega's


 

 

Velden met een * zijn verplicht

WORD VRIEND VAN VIVA LAS VEGA'S

Krijg hét gratis vega handboek t.w.v. 19,95 euro cadeau!

Stichting Viva Las Vega’s is een duurzame beweging die inspireert om vaker plantaardig te eten. Als vriend van Viva Las Vega’s zorg je ervoor dat projecten zoals de VeggieChallenge en het Viva Las Vega’s Food Festival gratis kunnen blijven voor iedereen. Zo doe je iets goed voor je gezondheid, het milieu, de dieren en de planeet.

Jij maakt het mogelijk dat steeds meer mensen in aanraking komen met lekker en duurzaam eten.Ook kunnen we dankzij onze vrienden nieuwe activiteiten ontplooien voor een duurzamere toekomst en via mainstream kanalen een grotere doelgroep bereiken. Jouw bijdrage maakt hierin het verschil!

Je steunt al vanaf 5 euro per maand. Na 1 jaar kan je op elk moment opzeggen.

Dit krijg je in ruil:

  • Tijdelijke actie voor VeggieChallenge deelnemers: je krijgt een gratis exemplaar van ons vegan kook- en handboek De vegarevolutie ter waarde van 19,95 euro.
  • Je krijgt korting op activiteiten van Viva Las Vega’s, zoals kookworkshops, diners en acties
  • Je blijft op de hoogte van speciale vriendenactiviteiten van Viva Las Vega’s
  • Je redt dierenlevens, spaart het milieu, doet iets goeds voor je eigen gezondheid en draagt bij aan een betere wereld.