Deelnemers:
1
8
8
2
2

Mijn VeggieChallenge

     

Aanmelden

Wat goed dat je meedoet aan de VeggieChallenge! Je uitdaging bepaal je zelf. Dat kan gaan van 1 dag per week vegetarisch tot een hele maand veganistisch, en alles daartussen. Het is belangrijk dat je een doelstelling kiest waarvan je jezelf kunt voorstellen dat je deze kan waarmaken. Wees realistisch, maar durf ook jezelf een beetje uit te dagen. In de loop van de Challenge kan je je ook nog opnieuw inloggen op deze site om je uitdaging aan te passen.

Wist je dat als heel Nederland 1 dag per week geen vlees zou eten, dit evenveel broeikasgassen bespaart als wanneer we 1 miljoen auto’s van de weg halen? Alle beetjes helpen voor een betere, duurzamere en diervriendelijkere wereld!

Vul een wachtwoord naar keuze in. Hiermee krijg je toegang tot 'Mijn Challenge' en is het mogelijk om je persoonlijke challenge aan te passen.


Hoe ik nu eet:Mijn uitdaging:

Ik geef hierbij Viva Las Vega's toestemming mij e-mails te sturen over de VeggieChallenge *
Ja, ik wil vriend worden van Stichting Viva Las Vega's


 

 

Velden met een * zijn verplicht

WORD VRIEND VAN VIVA LAS VEGA'S

Krijg hét gratis vega handboek t.w.v. 19,95 euro cadeau!

Stichting Viva Las Vega’s is een duurzame beweging die inspireert om vaker plantaardig te eten. Als vriend van Viva Las Vega’s zorg je ervoor dat projecten zoals de VeggieChallenge en het Viva Las Vega’s Food Festival gratis kunnen blijven voor iedereen. Zo doe je iets goed voor je gezondheid, het milieu, de dieren en de planeet.

Jij maakt het mogelijk dat steeds meer mensen in aanraking komen met lekker en duurzaam eten.Ook kunnen we dankzij onze vrienden nieuwe activiteiten ontplooien voor een duurzamere toekomst en via mainstream kanalen een grotere doelgroep bereiken. Jouw bijdrage maakt hierin het verschil!

Je steunt al vanaf 5 euro per maand. Na 1 jaar kan je op elk moment opzeggen.

Dit krijg je in ruil: